28 Ocak 2020 Salı

THE BONE COLLECTOR - Kemik Koleksiyoncusu (1999)



THE BONE COLLECTOR - Kemik Koleksiyoncusu (1999)

Yönetmen: Phillip Noyce
Yıl: 1999
Oyuncular: Denzel WashingtonAngelina JolieQueen LatifahMichael RookerMichael McGloneLuis GuzmánLeland OrserJohn Benjamin HickeyBobby CannavaleEd O'NeillRichard ZemanOlivia BirkelundGary SwansonJames BulleitFrank Fontaine
Türler: SuçDramGizemGerilim


Bir dedektif olan Lincoln Rhyme, hayatına New York şehrinde devam eden ve kendi camiası tarafından fazlasıyla saygı gören bir adamdır. Aynı zamanda ülkenin en tecrübeli kriminologlarından bir tanesidir. Bir gün başına gelen bir saldırı sonucunda çok kötü bir şekilde yaralanır ve vücudunun büyük bir kısmı felç olur. Bir kadın polis olan Amelia ise 20'li yaşlarında olmasına rağmen kendini hayata karşı çok yorgun hissetmektedir. Bir gün çözmesi için çağrıldığı karmaşık bir cinayet vakası Rhyme ile tanışmasını sağlar. Hayatın sillesini yemiş olan iki insan, artık beraber çalışacaklardır.

İZLEYİCİ NOTU:
Film gerçekten güzel. Nefeslerinizi kesecek gerilim sahneleri var. Oyunculuklar zaten ayrıca çok iyi. Kamera çekimleri, sahen geçişleri, film senaryo kurgusu bazı ufak tefek hataları da olsa (Lincoln katil tarafından öldürülmek istendiği sahne sanki geçiştirilmiş daha iyi yapılabilirdi.)  iyi. Gerilim, aksiyon,polisiye sevenler bu filmi kaçırmayın mutlaka seyredin. Imdb puanına gelince çok az 7,5 civarı olabilirdi.

IMDB PUANI: 6,6


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://tamfilmizle.com/filmizle/kemik-koleksiyoncusu-the-bone-collector-1999/



ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...