31 Ocak 2020 Cuma

Rambo Son Kan - Rambo Last Blood ( 2019 ) / +18



Rambo Son Kan - Rambo Last Blood ( 2019 )  /  +18


01 Eylül 2019 (ABD)'de vizyona giren Rambo Son Kan - Rambo Last Blood filmi Aksiyon, Macera, Gerilim türündedir. Rambo zor zamanlar geçirmektedir bilindiği gibi eski bir asker olan rambo'nun yaşı ilerlemiş Arizona'daki bir çiftlikte yaşamaya çalışmaktadır. Belaya bulaşmak istemeyen ve bu yüzden bulduğu her işte çalışan rambo'nun kendine göre birkaç arkadaşı vardır. O arkadaşlarından birinin torunu eğlenmek için gittiği meksika sınırında kaybolacaktır.


Yönetmen: Adrian Grunberg
Oyuncular: Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Sheila Shah, Sylvester Stallone, Yvette Monreal
Yapım: 2019
Tür: Aksiyon Filmleri, Gerilim Filmleri, Macera
Dil: Türkçe Dublaj

İZLEYİCİ NOTU:
Film son kan devamı niteliğinde. Bambaşka bir öykü ile rambo karşımızda. Acayip aksiyon sahneleri var. Geleneksel rambo öldürme sahnelerini unutun. Bu filmde ölümler çok kötü, çok korkunç. Film çok iyi arkadaşlar. Ve şu Imdb puanı 6,2 ne ya. En az 8 olmalıydı bence. Hakkını yemişler rambonun. Çocuklarınıza seyrettirmeyin. Psikolojilerinin bozulmasını istemem. Mutlaka seyredin.

IMDB PUANI: 6,2

SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://www.fullhdfilmizlesene.net/aksiyon-film-izle/rmb-son-kan-filmi-izle-hd-izle/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...