1 Aralık 2019 Pazar

PANFILOV'S 28 - Panfilov'un 28 Adamı - Dvadtsat Vosem Panfilovtsev (2016)





PANFILOV'S 28 - Panfilov'un 28 Adamı - Dvadtsat Vosem Panfilovtsev (2016)

Yönetmen: Kim DruzhininAndrey Shalopa
Yıl: 2016
Oyuncular: Maksim AbrosimovSergey AgafonovMaksim BelborodovAziz BeyshenalievAndrey BodrenkovKim DruzhininAnton FilipenkoOleg FyodorovOleg FyodorovDmitriy GirevPavel GoncharovNikolay KlimchukVitaliy KovalenkoYakov KucherevskiyAnton Kuznetsov
Türler: AksiyonDramTarihSavaş

1941 yılı, Moskova yakınları.. Nazi güçleri tüm birlikleriyle Rusya’yı işgal etmiş durumdadır ve Moskova yakınlarına 54 adet tank konuşlandırmıştır. Moskova’yı ele geçirdikleri an 2. Dünya Savaşı son bulacak ve Rusya sömürgeleştirilecektir. Ancak Kızıl Ordu’ya bağlı General Ivan Panfilov ve 28 adamı, bir mucize yaratmanın peşindedir. Ellerindeki eski teknolojik silahlara ve imkansızlığa rağmen, Alman birliklerini Moskova’ya sokmamak için canlarını ortaya koyarlar. Bu direniş, savaşın gidişatını sonsuza kadar değiştirecektir.

İZLEYİCİ NOTU:

Film 2.Dünya savaşında gerçek bir öyküyü anlatıyor. Savaş sahneleri güzel. Öyle abartı falanda değil. Heyecanlı, sürükleyici ve İMDB puanını hak eden bir film olmuş. 28 kişi kalan Rus ordusu Alman tank ordusunu durduruyor. Filmin sonunda zaten gerçek bir öykü olduğunu anlayacaksınız. Başarılı bir savaş filmi.


İMDB PUANI: 7,1


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://tamfilmizle.com/filmizle/panfilov-un-28-adami-panfilov-s-28-2016/

ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...