22 Aralık 2019 Pazar

DHEEPAN (2015)




DHEEPAN (2015)


Yönetmen: Jacques Audiard
Yıl: 2015
Oyuncular: Jesuthasan AntonythasanKalieaswari SrinivasanClaudine VinasithambyVincent RottiersFaouzi BensaïdiMarc ZingaBass DhemFranck FaliseJoséphine de MeauxJean-Baptiste PouillouxNathan AnthonypillaiVasanth SelvamKartik KrishnanRudhraTassadit Mandi
Türler: SuçDram


Sri Lankalı Tamil savaşçının öyküsünü perdeye taşıyan filmin yönetmen koltuğuna Jacques Audiard oturuyor. İşi gücü bir kenara bırakıp Paris'in hamiliğini üstlenen ve adalet dağıtıcılığına soyunan ilginç bir karaktere ev sahipliği yapan filmin başrollerini ise Vincent Rottiers ve Marc Zinga patlaşıyor.

İZLEYİCİ NOTU:
Yukarıdaki konu bir şey anlatamamış. Savaştan kaçanların oluşturduğu bir kampta 3 kişi bir araya gelip bir aile oluşturmuşlar, Fransa'ya iltica etmişler. Burada işe yerleştirilip hayatlarını nasıl devam ettirdiklerini anlatan  bir film. İMDB puanı bu film için çok fazla. Bence 5,20 falan olsa ancak. Göçmenlerin yaşamlarıyla alakalı politik bir film.


İMDB PUANI: 7,2


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://tamfilmizle.com/filmizle/dheepan-dheepan-2015/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...