5 Kasım 2019 Salı

THE GUIDE - Rehber - Povodyr (2014)





THE GUIDE - Rehber - Povodyr (2014)



Yönetmen: 
Yıl: 2014
Oyuncular: 
Türler: 

1930’lar Sovyet Ukrayna... 10 yaşındaki Peter’ın babası, devlete ait gizli belgeleri ele geçirdiği için öldürülmüştür. Ancak babası ölmeden önce, bu belgeleri oğlunun kitabının arasına saklamıştır. Diğer yandan oğlan kimsesiz kalınca, görme engelli bir halk ozanı, çocuğu alıp kaçar. Peter, kör adamın gözleri olur, ozan ise Peter’a bakar ve onu iyi bilgi ve ahlak ile büyütür.

İZLEYİCİ NOTU:

Film  Rusyanın gelişmekte olan yeni siyasi rejiminde alınan kararlarla alakalı eleştiri maiyetinde çekilmiş. Sahneleri güzel. Konusu güzel. Sanatsal, edebi bir yanı var filmin. Ödülde çok almış. Ama 8,4 İMDB puanı nedir ya. Bence haksızlık Bu filmin notu 6,2 falan olsa eğ derim normal derim. Ama 8,4 pes yani.... Akademik bir film mantığıyla bu kadar puan. Neyse bu benim görüşüm. 

İMDB NOTU: 8,4


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://tamfilmizle.com/filmizle/rehber-the-guide-2014/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...