17 Ekim 2019 Perşembe

THE CAPTAIN - Yüzbaşı (2017)



THE CAPTAIN - Yüzbaşı (2017) 



Yönetmen: 
Yıl: 2017
Oyuncular: 
Türler: 

Bir üniforma, insanın içindeki güç arzusunu uyandırabilir mi? Yüzbaşı, İkinci Dünya Savaşı’nın bitişine haftalar kala, Herold isimli bir Nazi askerinin kaçarken bulduğu bir subay üniforması ile hem hayatının hem de kişiliğinin nasıl değişime uğradığını anlatıyor. Gerçek kişiler ve olaylardan esinlenen film, askeri düzen içerisinde ezilen bir adamın gücü eline aldığı anda neler yapabileceğini gözlemlerken belki de hepimizin yüreğinin derinliklerindeki karanlığın bir resmini çiziyor. İzleyicinin zihnine kazınan çarpıcı siyah-beyaz görüntüleriyle Yüzbaşı, savaşın ve güç şehvetinin soğuk ve vahşi yüzünü büyük bir dinginlikle sergiliyor.



İZLEYİCİ NOTU:

İkinci dünya savaşında, cephe gerisinde geçen ilginç bir konulardan biri daha sinemaya aktarılmış.
Konusu gayet güzel. Ama sanki eksik bir şeyler var. Yüzbaşının işi çok çabuk ilerliyor. Mantık hatası yapılmış sahneleri var. Ama genel olarak film çok başarılı. Önemle uyarmak isterim; filmde şiddet sahneleri, infaz sahneleri çok var. Sürükleyici bir film. Daha mükemmel şekilde de olabilirdi diye düşünüyorum. IMDB puanını sonuna kadar hak etmiş.

İMDB PUANI: 7,5


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:

https://tamfilmizle.com/filmizle/yuzbasi-the-captain-2017/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...