28 Ekim 2019 Pazartesi

BATALON (2015)





BATALON (2015)

Yönetmen: 
Yıl: 2015
Oyuncular: 
Türler: 

1917 yılında, I. Dünya Savaşı'nın üçüncü yılındayken, Almanlarla savaşan Rus ordusu dağılmış, askerler savaşmak istememektedir. Şehirlerde kaos ve ekonomik sıkıntı yaşanmaktadır. Bu duruma çözüm arayan Rus komutanlar, kadınlardan oluşan bir tabur oluşturmaya karar verirler ve gönüllü kadınları askeri eğitime tabi tuttuktan sonra cepheye gönderirler. Tarihte yaşanmış olan bu durumun konu alındığı filmde, kadın askerlere verilen eğitim ve cephedeki savaş sahneleri övgüye değer bir şekilde canlandırılmış.


İZLEYİCİ NOTU:

Film gerçekten çok güzeldi. Rus propagandası gibi görenler olabilir...Film gerçek bir olaylardan esinlenmiş. Kurgu-senaryo harika. Kamera çekimleri çok iyi. Oyuncu yetenekleri müthiş. İMDB puanı düşük gibi geldi bana. Bence daha yüksek olmalı. Mutlaka izleyin. Asla zaman kaybı değil.


İMDB PUANI: 6,5


SEYRETMEK İSTERSENİZ FİLMİN LİNKİ AŞAĞIDADIR:
https://tamfilmizle.com/filmizle/batalon-batalon-2015/


ARKADAŞLAR...... BU ARADA FİLMİ SEYRETMEDEN ÖNCE SİTEDEKİ REKLAMLARIDA TIKLAYIN. FİLM SİTELERİ REKLAMLARLA AYAKTA DURUYOR. DESTEK VERMEK LAZIM.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

YARATICI / 2023

  YARATICI / 2023 Yönetmen: Gareth Edwards Oyuncular:  John David Washington , Madeleine Yuna Voyles , Gemma Chan , Allison Janney , Ken Wa...